Lønningsflaten 26, 5258 Blomsterdalen

Velkommen til R. Teige Elektro AS

R. Teige Elektro AS er et selvstendig selskap med lange tradisjoner innen sikkerhetsbelysning og EX-produkter. Den landbaserte virksomheten er primært knyttet til prosjektering og leveranse av nød- og sikkerhetsbelysning til større bygg som krever overvåkede nødlysanlegg. De siste ti årene har selskapet også etablert seg innen samferdselssegmentet. Vi har gjennomført flere prosjektleveranser av nød- og ledesystemer til jernbanetunneler, både til oppgradering av eksisterende eller nye tunneler. Vi tilbyr også løsninger for sikkerhetsbelysning i veitunneler. 

Innenfor offshoremarkedet har vi lang erfaring med leveranser av Ex- belysning og Ex-varme elementer. Våre produkter er representert på de fleste faste installasjoner på norsk sektor, og vil leverer også til drilling og landbaserte anlegg. 

Våre produkter er produsert av Beghelli, GIFAS, Chalmit Lightning og Chromalox, alle ledende produsenter i Europa innen sine produktområder. R. Teige Elektro har mer enn 25 års erfaring med de respektive produsenter, og deres produkter.

Alle produkter og reservedeler til leverte typer er lagerført i Bergen.

Vår service teknikker bistår ved oppstart av nye anlegg og service på eksisterende anlegg. Vi foretar også de lovpålagte kontroller av eksisterende anlegg. 

Våre produktansvarlige foretar gjerne av lysberegning av bygg i forbindelse med prosjektering av nødlysanlegg.